Over Axcen 

In een tijd waarin de fysiotherapie en manuele therapie zich steeds meer richten op de gedragsgeoriënteerde benadering van patiënten, wil Axcen Scholing & Onderzoek juist het fundament van ‘hands-on’ behandeling verstevigen en uitdragen.

Voor kennisoverdracht maakt Axcen Scholing & Onderzoek gebruik van cursussen voor kleine groepen, waarin theorie en practicum samengaan. Onderwerpen zijn gerelateerd aan de behandelpraktijk. De inhoud van elke cursus is gebaseerd op recente, relevante en toepasbare gegevens uit de wetenschap.

UMC Snijzaalcursus 2

Axcen Scholing & Onderzoek wordt gevormd door een enthousiast team van manueeltherapeuten en fysiotherapeuten, met een ruime ervaring in de praktijk en in het onderwijs. Axcen heeft de intentie om het fysiotherapeutisch - en manueeltherapeutisch handelen te voorzien van een wetenschappelijke basis. Literatuuronderzoek (vooral uitgevoerd op de gebieden functionele anatomie en biomechanica), eigen functioneel-anatomisch onderzoek en kennis van internationale richtlijnen vormen de voedingsbodem voor de cursussen die worden aangeboden.

Medewerkers van AXCEN: Huco Leopold, Diederick van Groenewoud en Frank van Glabbeek.                             

 

Axcen Scholing & Onderzoek
Postbus 197
2280 AD  RIJSWIJK ZH

www.axcen.nl 
info@axcen.nl

KvK nummer: 27302727
IBAN: NL39 INGB 0004 9973 40